31 januari 2018

Sanne (18): "Ik hou van januari!!"

Waar de gemiddelde Nederlander (bijna) een winterdepressie heeft en niet kan wachten tot het februari is, vindt Sanne uit Drachten het jammer dat januari bijna voorbij is. En daar heeft ze 8 (!) goede renenen voor.

1. Knallend begin
Een mooier begin van de maand kun je niet hebben denk ik ! We knallen met oud & nieuw het nieuwe jaar in, maar ook januari!

2. Goede voornemens kunnen nog even wachten
De eerste twee weken van januari leven we meestal op restjes van kerst en oud & nieuw. Vaak is er nog enorm veel lekkers over, omdat er elk jaar weer veel te veel is. Nog niet meteen aan de goede voornemens dus, pas als we door alle chocola en oliebollen heen zijn.

3. Eindelijk weer mensen zien
Met kerst en oud en nieuw is iedereen vaak veel te druk. Dan is het extra leuk om na de kerstvakantie vrienden en vriendinnen weer te zien.

4. Vakantiestemming blijft AAN
Het schoolleven begint weer. Wel lekker rustig aan, want iedereen blijft nog even hangen in de vakantiestemming en er zijn tig dingen om over bij te praten.

5. SALE! UITVERKOOP! AUSVERKAUF!
Na schooltijd heb je toch nog niks voor school te doen, want iedereen houd van rustig opstarten. Ook de leraren. Dus ga ik lekker met vriendinnen de stad in, want overal is het SALE! Een nieuw jaar betekent ook nieuw outfits!

6. De kerstlampjes hangen nog
Na het shoppen zoeken we het leukste cafeetje op voor een lekkere warme choco om op te warmen. In januari hangen meestal de kerst lampjes nog in de cafés wat het nog extra gezellig maakt!

7. Wind! Love it!
Als je daarna door de winkelstraat weer op weg gaat naar huis, voel je de wind aan je haren trekken en kun je lekker wegduiken in je sjaal. Buiten is het al donker, maar overal branden nog lampjes.

8. NETFLIX!
Als je dan thuis komt: huispakkie aan, heel veel kaarsjes aan en netflixen maar, love it! Jammer dat januari al weer bijna om is...

Sluit jij je aan bij 'kamp Sanne', of kan je niet wachten tot het weer lente wordt? 

Lees meer

Volg ons