12 januari 2018

NEW MUSIC: Het beste van deze week op een rij!

Nicole C. Mullen (niemand wist dat ze nog muziek maakte), Chris Tomlin en Remedy Drive brengen nieuwe muziek uit. O JA en nog wat nieuws, er staat ook een spoken word in deze lijst. Van Steven Furtick. ENJOY!

Like Never Before – Nicole C. Mullen

ZE MAAKT NOG MUZIEK? WIJ HADDEN GEEN IDEE! Maak (opnieuw) kennis met Nicole C. Mullen. Ze startte haar carrière als back-up singer bij Michael W. Smith en Newsboys, ook was ze choreografe van Amy Grant. Haar besluit om zelf muziek uit te brengen was goed, want ze ontving meerdere Dove Awards en zelfs een Grammy nominatie. Toch bleef het heel lang stil rondom Nicole. In 2013 bracht ze haar laatste album uit en nu is hier in 2018 opeens het album ‘Like Never Before’ met 12 nieuwe nummers. 

Alle creativiteit van de afgelopen 5 jaar heeft ze in dit album gestopt, want het gaat echt alle kanten op wat muziekstijlen betreft. Waar je met het eerste nummer ‘Like Never Before’ gerust een marathon uit zou kunnen rennen, zou ‘Greater Still’ het prima doen in een rustige worshipdienst en o ja, ze zingt ook nog een liedje in het Frans. Kortom, zeker even luisteren, een hele belevenis. 

North Star - Remedy Drive

Remedy Drive gaat als christelijke rockband al langer mee dan dat jij (waarschijnlijk) leeft (1995). De band bestond in het begin uit 3 (later 4) broers, een echte familieaangelegenheid dus. Dit is intussen allemaal veranderd en alleen familielied David Zach heeft het al die jaren uitgehouden en is nog steeds leadsinger. 

Het album The North Star is een statement tegen de illegale seksindustrie. De mensen die hen hierin wilden steunen hebben geld overgemaakt en zo heeft Remedy Drive zonder een platenmaatschappij een eigen album uit kunnen brengen. Check hier wat ze nog meer gaan doen tegen de illegale seksindustrie.

Resurrection Power – Chris Tomlin

GRAMMY - winnaar Chris Tomlin komt vandaag met zijn nieuwe single Resurrection Power. Op Facebook is Chris enthousiast: "This is a song of victory and the power we walk in because of God!" 

Now I have resurrection power
Living on the inside
Jesus, You have given us freedom
No longer bound by sin and darkness
Living in the light of Your goodness
You have given us freedom

SPOKEN WORD: I Will Be Confident - Steven Furtick

Is het nu muziek of is het een preek? Wij weten het niet, maar vinden het wel vet. Steven Furtick is de - good looking en gepassioneerde - voorganger van Elevation Church in Charlotte. Hij gaat daar elke zondag voor, schreef al 5 boeken en maakt af en toe dus ook nog een spoken word.  Lekker bombastisch, maar zeker bemoedigend.

Lees meer

Volg ons