5 januari 2018

NEW MUSIC: Grote namen strooien met nieuwe singles!

Toby Mac, Michael W. Smith EN Rend Collective brengen nieuwe muziek op de markt! FEEST.

I Just Need U. - Toby Mac

Hij is 53 jaar oud, kan je het geloven? Toch blijft zijn muziek op wonderbaarlijke wijze jong en relevant. Of Toby Mac nou samenwerkt met andere, vaak jonge artiesten of dat hij gewoon weer een nieuw geniaal nummer schrijft: Hij weet altijd te verrassen en dat is ontzettend knap na bijna 30 (!!) jaar in de christelijke muziekbusiness. Zijn nieuwe single I Just Need U. is weer lekker energiek: dansen maar.

Counting Every Blessing - Rend Collective

WE KUNNEN NIET LANGER WACHTEN HOOR! Dit is de derde single van Rend Collective's nieuwste album GOOD NEWS, welke 19 januari volledig te luisteren is op Spotify. Deze single heet Counting Every Blessing en is een soort dankbaarheidstherapie als je goed naar de tekst luistert. Nog heel even wachten op het volledige album dus, maar ook deze single belooft weer veel goeds!

Surrounded (Fight My Battles) - Michael W. Smith

Michael still going strong! Zijn eerste album stamt uit 1983, ONGELOFELIJK. Zijn prachtige nieuwe worshipsong blijft vertrouwen in God uitspreken: "It may look like I'm surrounded, but I'm surrounded by You!" Dit is de derde single in een paar maanden tijd, dus je voelt het album er al aankomen. De datum voor de release van het nieuwste album (die ook Surrounded zal heten) staat op 23 februari 2018.    

Lees meer

Volg ons