Lecrae optreden in Bitterzoet concert Nederland
30 januari 2018

Lecrae geeft een concert in Nederland!!

Lecrae is terug van weggeweest. In zijn nieuwe album ‘All things work together’ stelt de christelijke rapper zich kwetsbaarder op dan ooit. En nu komt Lecrae zijn album aan jou laten horen door een optreden te geven in Bitterzoet op 25 februari 2018! Wauw, dat is snel. Inderdaad, hoef je geen maanden te wachten!

Koop je ticket voor Lecrae in Bitterzoet aanstaande vrijdag hier

'All things work together' is Lecrae’s eerste album na een moeilijke periode. Hij kreeg veel kritiek van fans omdat hij zich uitsprak over bepaalde poltieke onderwerpen, zoals rassendiscriminatie. Mensen zeiden tegen Lecrae dat ze niet meer naar hem wilden luisteren omdat hij zich uitsprak. Dat vond hij lastig. Volgens hem zou de christelijke gemeenschap een gemeenschap moeten zijn die niet veroordeeld en hij werd juist harstikke hard veroordeeld.

Deze veroordelingen zorgden ervoor dat Lecrae een burn-out kreeg, hij werd depressief, had zelfs zelfmoordneigingen. Hij trok zich terug, bracht even geen muziek uit. Later vertelde hij in een Amerikaanse radioshow: “Mensen denken dat christenen alles op een rijtje hebben, maar dat is niet zo. Juist ík snap niets van de wereld.” 

Lecrae - I'll Find You ft. Tori Kelly

Joram over het nieuwe album van Lecrae

Lees meer

Volg ons