Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
Kinderen voor Kinderen 17 - Het Tietenlied (Officiële clip)
16 januari 2018

KEN JE DEZE NOG: Het Tietenlied

BEAM stapt samen met jou de tijdmachine in om eens terug te kijken naar alle gekke, geniale, bijzondere, ontroerende en vooral MEMORABELE momenten uit onze kindertijd: alles komt voorbij. "HELLUP! HELLUP! HELLUP! Ik krijg tieten!"

Je oma kent dit lied, je moeder kent dit lied, jij kent dit lied en je kleine zusje ook. Het Tietenlied van Kinderen voor Kinderen is misschien wel hét lijflied voor alle pubermeisjes in Nederland en wie kan nou niet heerlijk meeblèren met het overdreven hulpgeroep van Elize? Elke keer wanneer je heerlijk zit te badderen met grote vlokken schuim schiet dit liedje weer in je hoofd om er vervolgens twee maanden niet meer uit te komen. Resultaat: minstens 3x op een heel ongemakkelijk moment Tieten! Tieten! Tieten! te schreeuwen...

Hoe het nu met Kinderen voor Kinderen zangeres Elize gaat? Ze heeft de microfoon er in ieder geval niet bij neer gelegd toen ze te oud werd om het Tietenlied te zingen. Ze begon een solocarrière als EliZe en maakte aan het begin van deze eeuw heerlijke dubstepnummers die het ook nog eens goed deden in de hitlijsten. Kijken op eigen risico, want hoewel ze in de tijd van het Tietenlied nog erg onzeker was over haar borsten, gebruikt ze die nu optimaal in haar muziekvideo's

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden