2 januari 2018

KEN JE DEZE NOG: Brum

BEAM stapt samen met jou de tijdmachine in om eens terug te kijken naar alle gekke, geniale, bijzondere, ontroerende en vooral MEMORABELE momenten uit onze christelijke kindertijd. Van zingen met Elly en Rikkert tot de pepermuntrollen uit elkaar scheuren in de kerk: alles komt voorbij. Ken jij deze nog?

Volgens de intro is hij 'een van 's werelds superhelden'. En daar kunnen wij ons helemaal bij aansluiten, want wiens held was hij niet?! Iedere aflevering gaat het kleine autootje naar de grote stad om nieuwe avonturen te beleven. Hij redt mensen en dieren, verslaat boeven en voorkomt veel problemen. Een hero in volle glorie <3 

FUN FACT: Wist jij dat Brum in Birmingham werd opgenomen? Vandaar dat het leuke kleine autootje de naam 'Brum' heeft. De inwoners van Birmingham noemen de stad ookwel 'Brum'! 

 

Brum - Intro - Dutch - VHS RIP

Lees meer

Volg ons