Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
16 januari 2018

GEZOCHT: Christelijke singles

Ben jij christen? Ben jij single? Ben jij op zoek naar een leuke, christelijke single, voor een leuke (christelijke) date? Dan zoeken wij jou! In de rubriek Pic Me geven we je de kans om in contact te komen met jouw potentiële prins of prinses op het witte paard!

JA IK WIL??? Dan ben jij onze nieuwe Pic Me! Mail NU naar: [email protected]. Stuur vijf kneitersleuke/-gekke/interessante foto's van jezelf en vertel wie je bent (je naam, je leeftijd, linkje naar jouw insta- of facebookaccount) en wat God voor jou betekent!

En bekijk HIER de andere singles <3

Lees meer

Volg ons