Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
4 januari 2018

Capital Kings gaat uit elkaar

Capital Kings, het christelijke EDM duo dat vorig jaar nog op de EOJD stond, gaat uit elkaar. Op hun Facebook schrijft Cole, de ene helft van Capital Kings: "Zoals sommigen misschien al weten verwachten Dylan en zijn vrouw hun eerste kindje, en wonen ze sinds kort weer in Californië. Ik heb besloten mij te focussen op ander andere dingen maar Capital Kings blijft altijd in ons hart. Bedankt dat jullie een deel uitmaakten van deze reis en voor alle herinneringen van de afgelopen vijf jaar, jullie zijn zo belangrijk voor ons."

Capital Kings op de EOJD 2017

FOTO: Facebook Capital Kings

Lees meer

Volg ons