Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
17 december 2017

ZIEN: Kindergevecht om baby Jezus gaat viral

In het begin van de video zitten Maria, Jozef, de engel en de dieren nog rustig bij de kribbe, maar als snel wordt de vredige kerststal ruw verstoord door één van de mini-mensjes die graag met baby Jezus wil dansen. Wat volgt is een hilarisch tafereel dat inmiddels al meer dan 10 miljoen keer is bekeken!

Tana Benson postte de video en schreef: "Mijn kleine schaap pakte baby Jezus en liet de arme Maria geen keus om actie te ondernemen! Ze probeerde er alles aan te doen om baby Jezus te beschermen. Dit zal ik nooit vergeten. Ik houd van deze kinderen en mijn kerkfamilie. Heb gehuild van het lachen!"

Gevecht om baby Jezus

Lees meer

Volg ons