Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
18 december 2017

ZIEN: De meest tranentrekkende kerstreclames OOIT

Sommige reclames weten precies op je gevoel in te spelen. Voor je het dan weet zit je tranen met tuiten te janken op de bank omdat een beertje EINDELIJK weer bij zijn familie is. Waarom doen ze dit ons telkens weer aan?!?!

Pak die zakdoekjes maarrr

Ik ben niet aan het huilen! Jij bent aan het huilen!

Neeeeee, geen schattige beertjes!!!

Nederlandse bedrijven weten ook heel goed hoe ze mensen aan het janken krijgen

Ik wist niet dat trampolinespringende vosjes zoveel los konden maken...

#relatable

Van welke reclame houd jij het niet droog? Laat het ons weten via whatsapp 06-83673700.

Lees meer

Volg ons