8 december 2017

Op kamers in het klooster? DAT KAN!

Ben je je ouders helemaal zat, droom jij van je een plekje voor jezelf en speur jij al naar de perfecte kamer? Goed nieuws: je kunt stoppen met zoeken, want wij vonden een studentenkamer in dit prachtige klooster voor je!

Wij weten niet of het een probleem is, maar je moet er wel voor naar Brabant. Om nog preciezer te zijn: Tilburg. In dit klooster zijn er nog drie kamers vrij. Een kamer van 11 vierkante meter voor 334,59 euro, een kamer van 17 vierkante meter voor 462,77 euro en een kamer van 21 vierkante meter voor 506,38 euro.

Voor die prijs woon je niet alleen op een prachtige locatie, maar heb je ook je eigen stekkie met wastafel, keukenblok en kun je gebruikmaken van een gezamenlijke woonkeuken, douche en wc.

Echt geïnteresseerd? Klik dan hier!

Heee, wist je dat we de meest kreezie kiekjes en filmpjes delen op ons Insta-account EOBEAM. Niet? Ga ons dan vliegensvlug volgen. Alsjeblieft dankjewel. <3

Lees meer

Volg ons