1 december 2017

NEW MUSIC: TRALA (met Moriah Peters) releases 3 nieuwe singles

Moriah Peters (vrouw van Joel Smallbone van For KING & COUNTRY) timmert al 7 jaar aan de weg en had muzikaal succes met haar album BRAVE. Toch voelde ze zich alleen en zocht ze naar verandering. Haar gebed was simpel: "What's next God?" Hieruit ontstond TRALA: een band met Moriah (zang), Jesi Jones (piano) en Julie Melucci (guitar).

Holy Collision - TRALA

Holy Collision is het eerste nummer waarmee TRALA zichzelf op de kaart zette. De 3 dames namen een mixtape op waar ze wat meer uitleggen over het nummer. Kijk maar:

Creature Machine - TRALA

"It's easy for me to imagine
that the next great division of the world
will be between people who wish to live as creatures
and people who wish to live as machines"

Gotcha - TRALA

Waar Moriah Peters eerder vooral bezig was met Pop en Gospel, gaat ze met TRALA een hele andere richting in (al zijn haar oude stijlen nog duidelijk terug te horen). Vooral 'Gotcha' is een spacy nummer met heel wat muzikale hoogstandjes, die je niet zomaar terug zal horen op mainstream radio

 

Wat vind jij van deze muzikale move van Moriah Peters? TRALALALLALALA, wij vinden de naam sowieso leuk.

Volg ons