15 december 2017

NEW MUSIC: Nieuwe single Hawk Nelson!

Vrijdag = nieuwe muziek! We hebben wat nieuwe (steengoede) artiesten voor je EN de nieuwste single van de ons niet onbekende band Hawk Nelson. Koptelefoon op en luisteren maar!

He Still Does (Miracles) - Hawk Nelson

Dit jaar speelden ze het GelreDome plat tijdens de EO-Jongerendag, nu brengen ze een heerlijke, (zoals altijd) energieke single uit. "He still does miracles!" Amen. 

More - Jeremy Riddle

Een nieuw album van Jeremy Riddle! Wie dat is? Het meesterbrein achter veel grote hits van Bethel Music! Hij is worshipleader in de Bethel Church in California en daarnaast schreef hij mee aan onder andere de nummers 'This Is Amazing Grace' en 'Breaking Through' van Bethel Music. 

Zijn eigen album 'More' is iets steviger dan een gemiddeld Bethel Music album. Meer dance invloeden en wat minder aanbidding. Goed album met maar liefst 13 nieuwe nummers!

Fictional - Rapture Ruckus

Deze band uit Nieuw-Zeeland maakt heerlijke eigenzinnige muziek. Ze begonnen als HipHop band, maar zijn nu veel meer. Het ontstaan van deze band is minstens zo bijzonder als hun muziek. In 2001 was de 18-jarige leadsinger Brad During hartstikke verslaafd aan drugs. Op de achterbank van de auto van een vriend besefte hij dat dit anders moest. Hij liep een kerk binnen en gaf zijn leven aan God. Samen met een christelijke vriend vormde hij de band Rapture Ruckus en tot op de dag van vandaag getuigt hij in zijn muziek van Jezus. Awesome.

Messenger - Tedashii

Tedashii dropt zijn nieuwe single Messenger en wij zijn enthousiast! Tedashii: "Met mijn muziek wil ik het leven vieren, ook in moeilijke tijden. Het herinnert me om niet toe te geven aan de druk van de wereld!" Tedashii werkte eerder op de track Dum Dum samen met Lecrae en blijft de boodschap van Jezus verspreiden via zijn muziek. Heerlijke HipHop.

Lees meer

Volg ons