22 december 2017

NEW ARTIST: Riley Clemmons (16) dropt eerste single 'Broken Prayers'

HET IS VRIJDAG, DUS NIEUWE MUZIEK. Vandaag hebben we een hele nieuwe christelijke artiest voor je: Riley Clemmons (16). Daarnaast laat worshipqueen Rachel Lampa na jaren weer van zich horen en hebben we een relatief onbekende hiphop-artiest voor je gevonden. Koptelefoon erbij en leef je uit!

Broken Prayers - Riley Clemmons

Ze is nog maar 16 jaar oud, dit stopt haar niet om fantastische muziek te schrijven én zingen. Een talentenshow op haar middelbare school in Nashville was haar grote doorbraak. Nu ben jij de gelukkige om haar eerste single 'Broken Prayers' te beluisteren waarin ze open vertelt over haar geloof en haar hoop. "Iedereen heeft onverhoorde gebeden en ik hoop dat dit nummer een steun kan zijn." Riley Clemmons dus, onthoud die naam, want we gaan vast nog veel van haar horen!

Turn your eyes upon Jesus - Rachel Lampa

Rachel Lampa doet al vanaf het jaar 2000 mee in de christelijke muziekindustrie. Sick. Met haar nieuwe single blijft ze trouw aan haar roots: Worship. Met haar nieuwe single Turn Your Eyes Upon Jesus neemt ze je oldskool mee naar de kerk. Genieten! 

Hero - Jon Keith

Jon Keith groeide op in San Diego, California en kwam op zijn 16e tot geloof. Vanaf dat moment veranderde zijn muziek totaal: "Mijn muziek is bedoeld om jongeren te helpen hun identiteit in Jezus te vinden en doelen te stellen in hun leven." De single Hero is de aftrap van zijn nieuwe album: wij zijn benieuwd. 

Lees meer

Volg ons