Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
Brian zingt halleluja Elst Engelse les
18 december 2017

KIPPENVEL: Brïan (15) zingt 'Halleluja' in Engelse les

Oké, we kunnen heel veel schrijven nu, maar beter ga je luisteren naar de 15-jarige Brïan Vliem! Hij bezorgt zijn klasgenoten, mentor en ons kippenvel aan het einde van de Engelse les. In de paar minuutjes die de klas over had, zong hij spontaan het lied 'Halleluja'. Zijn docent postte de video op de Facebook-pagina van Lyceum Elst. DIT IS ZO MOOI!

"We hadden tijdens de les al kerstliedjes zitten luisteren, dus ik heb de karaokeversie van Halleluja opgezocht en hij ging voor de klas staan zingen'', vertelt docent Carina te Witt. "Ik kreeg gewoon een brok in mijn keel. Zo mooi. Ik was zo trots. Brïan is hartstikke bescheiden en loopt er niet mee te koop. Zo knap dat hij dan zo staat te zingen."

Bron interview: AD.nl

Brïan (15) zingt 'Halleluja'

Lees meer

Volg ons