Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
12 december 2017

KEN JE DEZE NOG: Ik ben Benjamin Ben

BEAM stapt samen met jou de tijdmachine in om eens terug te kijken naar alle gekke, geniale, bijzondere, ontroerende en vooral MEMORABELE momenten uit onze christelijke kindertijd. Van zingen met Elly en Rikkert tot de pepermuntrollen uit elkaar scheuren in de kerk: alles komt voorbij. Ken jij deze nog?

Of je was HELEMAAL GEK op hem, of je lag NACHTEN LANG wakker door deze roodharige griezel. Hoe je het ook wend of keert: Benjamin Ben kan absoluut niet ontbreken uit onze christelijke jeugdsentiment. Samen met Marja en Bill beleefde hij iedere keer weer grote avonturen waarbij in elke aflevering een Bijbelverhaal verstopt zat. Een échte EO klassieker dus! En bij deze kun je nog eens optimaal genieten van een hele aflevering van 'Ik ben Benjamin Ben'!

Lees meer

Volg ons