18 december 2017

KEN JE DEZE NOG: Flip de Beer

BEAM stapt samen met jou de tijdmachine in om eens terug te kijken naar alle gekke, geniale, bijzondere, ontroerende en vooral MEMORABELE momenten uit onze christelijke kindertijd. Van zingen met Elly en Rikkert tot de pepermuntrollen uit elkaar scheuren in de kerk: alles komt voorbij. Ken jij deze nog?

'Hallo, daar ben ik weer, ik ben Flip de Beer. Bij wie mag ik logeren? Wie is dat deze keerrrrrr?????' Als je dit niet uit volle borst kan meezingen, heb je dan wel een jeugd gehad? Deze lieve, zachte, witte knuffelbeer had een eigen televisieprogramma die in menig groep een en twee werd platgedraaid maar wat nog beter was... Veel scholen hadden hun eigen Flip de Beer, die je mee kon nemen naar huis. Als je supergelukkig was, mocht je hem op vrijdag meenemen en dan sliep Flip wel drie nachtjes naast je! In zijn rode rugzakje zat steevast een klein schriftje, waar je moeder (of vader natuurlijk) na het logeerpartijtje op schreef wat Flip allemaal had beleefd. Ik ben benieuwd of die schriftjes nog ergens liggen.... 

Lees meer

Volg ons