john legend jezus jesus christ superstar
20 december 2017

John Legend speelt Jezus in Jesus Christ Superstar

John Legend speelt op paaszondag de hoofdrol in het Amerikaanse tv-spektakel Jesus Christ Superstar Live. Hij zal de rol van Jezus vertolken. Jezus die zingt 'All of Me wants of all of you' ♥♥ #wekunnennietwachten

"We zijn dolgelukkig dat John Legend, een muzikant en producent van wereldklasse, de hoofdrol speelt”, vertelt Robert Greenblatt aan NBC Entertainment. "De rol van Jezus vereist een zanger met een geweldig bereik en een acteur met grote diepgang. Niemand is in in staat dit verhaal beter naar een nieuw publiek te brengen. Zijn casting is ook baanbrekend omdat het traditionele beeld van Christus op een nieuwe manier bekeken zal worden.”

John Legend zelf vindt het geweldig dat hij is gecast voor de rol van Jezus in Jesus Christ Superstar. "Het is zo’n krachtige, betekenisvolle musical en ik ben vereerd deel uit te maken van de voorstelling. Er is al een mooi team gevormd en ik ben er zeker van dat we nog een aantal van de grootste talenten aantrekken om de voorstelling eer aan te doen.”

Jesus Christ Superstar wordt op zondag 1 april live uitgezonden.

Bron: Variety

Lees meer

Volg ons