Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
14 december 2017

GEZOCHT: Levende (lease-)baby Jezus in Huizen

Paul Schiffers organiseert al 22 jaar de levende kerststal in Huizen, maar heeft dit jaar moeite om een 'leasebaby' te vinden voor tweede kerstdag. "Dit is de kribbe. Er ligt dan een pop in, maar er kan een echte baby in. Op Tweede Kerstdag willen we open huis houden met chocomel en glühwein", vertelt hij voor de camera van NH Nieuws. "Dan hopen we er echt een baby bij te hebben." Wie helpt deze arme man en het kerstfeest van Huizen uit de brand?

Lees meer

Volg ons