Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
20 december 2017

Deze 3 jongeren houden NIET van kerst

Enorme kalkoenen vliegen over tafel, alle delen van Home Alone zijn op de buis en de lampjes in de kerstboom flikkeren: WALGELIJK, SMERIG EN BELACHELIJK. Althans, deze 3 jongeren vinden dat en leggen uit waarom ze kerst liever overslaan…

Hannan (16)

Roel (22):

Karlijn (16):

En jij? Kan je niet genoeg krijgen van “All I want for Christmas is You’’ (en van onze crazy kerstvideo's zoals DEZE), of komt het je neus uit en vind je de kerstgedachte van tegenwoordig achterhaald? Wij horen er graag over! App naar 0683673700

Lees meer

Volg ons