7 december 2017

BRIEF: Lieve 'vriend', ik wacht al 8 jaar...

Er moet Bas iets van 't hart. Hij schreef er een brief over...

Lieve ‘vriend’,

In de afgelopen jaren heb ik je het meermalen (21x!) gevraagd en telkens reageerde je lauwtjes of negeerde je mijn opmerking totaal, terwijl ik het al moeilijk vind om erover te beginnen. En dat weet je!

Ik heb geen idee of je dit expres doet of het toevallig niet uitkwam, maar tijdens het eten van die twee frikandelbroodjes, 8 jaar geleden, deed je wel de belofte om er zo snel mogelijk op terug te komen. Nu zijn we, ik herhaal het nog een keer, inmiddels 8(!) jaar verder. En dat doet pijn. Alsof je mij niet serieus neemt, geen respect hebt voor beloftes en mijn financiële situatie.

Dus nu - hopelijk – voor de allerlaatste keer:
Mag ik alsje alsje alsje alsjeblieft die twee euro terug?

Groet,
Bas

Lees meer

Volg ons