Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
21 december 2017

BIEDEN: EO-Jongerendag VIP-pakket

26 mei 2018 is het zover, de EO-Jongerendag! Op 26 januari gaan we los met de kaartverkoop, maarrr je kan nu al iets superkicks doen: meebieden op de veiling van 3FM Serious Request voor een heus EO-Jongerendag VIP-pakket! Joram geeft jullie een speciale rondleiding. Daarnaast krijgen jullie ook nog eens een meet & greet met één van de optredende artiesten. Na deze fantastische dag gaan jullie naar huis met een goodie bag. BETER WORDT HET NIET.

Wil jij dit VIP-pakket om de EO-Jongerendag nóg specialer te maken? Bied dan hier mee en steun 3FM Serious Request!

Lees meer

Volg ons