6 november 2017

WINNEN: Met vriend(in) een weekend naar Jongerenklooster!!

Er komt een Jongerenklooster in Nederland! En om dat te vieren komt er een groot jaarlijks kloosterfestival (augustus 2018) waarbij jij met je vrienden aan de ene kant het echte kloosterleven kan proeven maar ook kan genieten van muziek, theater en allerlei sprekers.

In de aanloop organiseert Stichting Jongerenklooster een aantal probeerweekenden in het prachtige jongerenklooster van Deventer (Nieuw Sion), waarin je leert hoe het is om te leven als een monnik. Van 17 t/m 19 november 2017 bidden en werken als een monnik, maar ook ontmoeting, verdieping en gesprek. Onder andere broeders Sebastiaan en Jasper uit Taizé en Trinity komen dit weekend een bijdrage leven. En jij kan er – samen met een vriend(in) – heen!

Bij BEAM geven we 3x2 plekken (ter waarde van 125 euro per persoon) weg. Supertof! Ben je tussen de 16 en 25 jaar, en wil je écht rust in je hoofd hebben? Stuur dan de reden waarom jij – en je vriend(in) – die rust verdienen naar beamredactie@eo.nl (met als onderwerp ‘Jongerenkloosterweekend winnen’) en wie weet zijn jullie 17 t/m 19 de gelukkiste monniken op de wereld :) (winnaars krijgen aanstaande donderdag bericht)

Informatie
Het weekend begint met een ontvangst op vrijdagavond 18.00 uur, en duurt tot en met de zondagmiddag. Het weekend is compleet verzorgd: maaltijden, drinken, activiteiten, voor alles wordt gezorgd!

Volg ons