10 november 2017

Tori Kelly lanceert gratis online Bijbelleesplan (inclusief muziek!)

GRAMMY-nominee Tori Kelly gaat de laatste tijd ontzettend goed met haar muziek! Daarnaast is ze altijd erg open over haar geloof in Jezus en komt ze nu in samenwerking met de app YouVersion met een eigen Bijbelleesplan: "The Heart Of Worship". Tori: “We have to be intentional about just sitting down with God. He loves that. He wants to spend time with us!”

 

In de app YouVersion start ze haar Bijbelleesplan en jij kunt met haar meedoen! Ze brengt 4 exclusieve video's uit waar ze op haar unieke manier favoriete worshipnummers speelt. Ook deelt ze haar favoriete Bijbelverzen en is er nog een bonusvideo met een interview waar ze vertelt over haar geloof en over de rol die de Bijbel speelt in haar leven.  

Tori over haar geloof in Jezus

DIT IS ZO VET! Wie gaat dit Bijbelleesplan volgen? 

Lees meer

Volg ons