Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
1 november 2017

Tips voor jouw dankgebed

Danken kan zo ontzettend lastig zijn. Daarom hebben wij deze tips bedacht om het iets makkelijker te maken! Hebben ze jou geholpen?

Tip #1

Je kan ook dankbaar zijn voor de aanwezigheid van anderen. Bedank God voor het feit dat die superleuke vriend(in) in jouw leven is gekomen!

Tip #2

Vaak zetten we onszelf centraal in ons gebed. Maar probeer eens Jezus in het middelpunt te zetten! Vraag Hem om hulp in je dagelijks leven en dan zal Hij je op het juiste pad zetten.

Tip #3

Ga van tevoren nadenken over waar je dankbaar voor bent. Zet dat onder elkaar op een lijstje. Zo heb je een guideline in je gebed en wordt het ook minder moeilijk om te danken.

Tip #4

Door middel van dankgebeden kan je op een makkelijke manier Jezus prijzen. En laten zien dat je dankbaar bent dat Jezus in jouw leven is gekomen! Hier kan je mooie gebeden vinden!

Wat is jouw tip?

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden