14 november 2017

Single voor het (l)even

Relaties, iets waar we vroeg of laat HOPELIJK allemaal mee te maken krijgen. Verlang jij ernaar of ben je juist liever single. Een relatie hebben kan heel gezellig zijn. Maar wat je zeker niet moet vergeten is dat single zijn ook heel leuk en relaxed is! Daarom hieronder een lijstje met 7 voordelen van single zijn.

1. Alle tijd van de wereld

Als je single bent, hoef je niet steeds met iemand af te spreken. In een relatie heb je die verplichting om zo vaak mogelijk af te spreken wel. Daar gaat je avondje lekker ALLÈÈN op de bank!

2. Geen klef gedoe

Al dat kleffe gedoe is soms echt een NO GO. Samen op de bank tegen elkaar aan kruipen, handjes vasthouden en met elkaar zoenen. En dat terwijl je soms echt even alleen wilt zijn of geen behoefte hebt aan lichamelijk contact. Als je single bent, heb je hier geen last van en mocht je toch even willen knuffelen dan kan dat ook met je hond of kat, net zo gezellig!

3. Geld besparen

Je bespaart veel geld. Al die dates, bioscoopuitjes en vakanties samen kosten geld en veel ook! Als je geen boyfriend of girlfriend hebt, houd je meer geld over en kun je sparen voor andere leuke dingen.

4. Geen blok aan je been

Geen blok aan je been die je minstens 10 keer per dag appt om je te vertellen hoe enorm erg hij of zij je wel niet mist. En dat terwijl je elkaar die dag ervoor nog uitgebreid gezien en gesproken hebt.

5. Dragen wat je zelf wilt

Als je single bent kun je dragen wat je wilt. Lekker door je huis lopen in je picacho onesie zonder dat je boyfriend of girlfriend zegt dat die onesie toch echt niet meer kan. Op de bank liggen in je versleten joggingbroek zonder dat jij je hoeft te schamen. Of lekker door het huis dansen in je Mickey Mouse pyjama zonder dat iemand je kan zien.

6. Ongemakkelijke ontmoetingen met familie

Geen ongemakkelijke ontmoetingen met de familie. Als je een relatie hebt gehad dan weet je vast wel hoe ongemakkelijk met name die eerste ontmoeting kan zijn. Het kan de make or break van je relatie betekenen, want je wilt natuurlijk graag dat je ouders je liefje net zo leuk vinden als jij hem of haar vindt.

7. Niet voor schut staan

Jouw ouders krijgen niet de gelegenheid om je al dan niet per ongeluk voor schut te zetten bij je boyfriend/girlfriend. Al die ‘SCHATTIGE’  oude babyfoto’s van jou moeten ze natuurlijk echt even aan je mogelijke soulmate laten zien.

Het leven van een single is dus meestal best relaxed. Je kunt er maar beter van genieten voor zo lang als het duurt. Voor je het weet heb je een relatie en dan zijn al die heerlijke vrijheden een grijs verleden geworden. En kun je alleen nog maar terugverlangen naar die goede oude tijd.

Lees meer

Volg ons