Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
6 november 2017

Selena Gomez en Justin Bieber gaan samen naar de kerk

‘Couples who pray together, stay together,” moest ons favoriete celeb-koppeltje hebben gedacht. Afgelopen zaterdag zijn Justin en Selena gespot toen zij naar Hillsong Los Angeles gingen. Natuurlijk niet samen, het koppel kwam apart binnen, maar niets ontgaat het scherpziend oog van de paparazzi. Bronnen melden dat het stel probeert hun relatie nieuw leven in te blazen, maar dat Justin eerst moet bewijzen dat hij een ander mens is geworden. Nu Justin zijn tour vervroegd heeft afgebroken om meer met het geloof bezig te gaan, hebben ze daar alle tijd voor. Hoop jij dat #jelena weer bij elkaar komt?

Lees meer

Volg ons