6 november 2017

Pic Me #5: Aniek (22)

Heeeee (christen)singles, we hebben een fantastico idee voor jullie: Pic Me! In een aantal foto’s laat jij zien wie je bent en vervolgens kunnen alle (christen)geïnteresseerden jou een berichtje/openingszin/love letter sturen. Vandaag: Aniek (22).

"Mijn naam is Aniek, ik woon in Marum (Groningen) en ik ben 22 jaar oud. In februari studeer ik af aan de opleiding mbo verpleegkunde en daarna wil ik graag door studeren aan de hbo verpleegkunde. Naast mijn studie werk ik in de gehandicaptenzorg."

"Het geloof is voor mij de rode draad in mijn leven. Uit het geloof haal ik steun en kracht in moeilijke tijden. Op meerdere momenten in mijn leven heb ik God van heel dichtbij ervaren, wat voor mij erg bijzonder is. Bij alles wat ik doe, is God aan mijn zijde, dat geloof ik niet alleen maar ervaar ik ook echt. Ik probeer het geloof ook naar anderen uit de stralen/ te dragen en mijn wens is dat mijn mede mens Gods grote liefde en kracht mag ervaren."

Groetjes, Aniek (<- Klik op haar naam om een fb-berichtje te sturen)

'Hier overwin ik mijn angsten'

'In het prachtige Saint Tropes'

'Stage lopen in Zweden (Linköping)'

'Ook ik heb fans, haha'

Wil jij de volgende Pic Me zijn? Stuur dan vijf kneitersleuke/-gekke/interessante foto’s van jou door naar beamredactie@eo.nl en vertel wie je bent (Insta, leeftijd, woonplaats) plus wat God voor jou betekent!

Wie weet reageert jouw match made in digital heaven!

Lees meer

Volg ons