2 november 2017

Pic Me #4: Kim (24)

Heeeee (christen)singles, we hebben een fantastico idee voor jullie: Pic Me! In een aantal foto’s laat jij zien wie je bent en vervolgens kunnen alle (christen)geïnteresseerden jou een berichtje/openingszin/love letter sturen. Vandaag: Kim (24)

Kim is de naam. 24 jaar en woonachtig in een dorp met meer koeien dan mensen; Eck en Wiel. Mode ontwerpster, bartender, visual merchandiser en schoonheidsspecialiste, creatieve duizendpoot en at times prettig gestoord. Nog een beetje op zoek naar mijn plek op de wereld, maar wel met het volste vertrouwen dat God een plekje voor me heeft. Nu bijna 2 jaar geleden tot het geloof gekomen door een hele bijzondere ervaring (vraag maar persoonlijk naar het verhaal) en sindsdien zet ik Hem steeds meer op de eerste plek. Ondanks dat ik nog niet alles volledig begrijp, merk ik dat Hij altijd bij me is en dat Hij me altijd helpt. Dat betekent alles voor me!

Liefs Kim (<- Klik op haar naam om een fb-berichtje te sturen)

"Hier klaargemaakt voor een feestje - dat echt ontzettend vet was."

"Met mijn oude collega’s, love the Photo Booth!"

"Heerlijk opvallende lipstick. Helemaal verliefd."

"Woehoe! Vrije dag van mijn werk in Oostenrijk - Lekker skiën!!!!"

Wil jij de volgende Pic Me zijn? Stuur dan vijf kneitersleuke/-gekke/interessante foto’s van jou door naar beamredactie@eo.nl en vertel wie je bent (Insta, leeftijd, woonplaats) plus wat God voor jou betekent!

Wie weet reageert jouw match made in digital heaven!

Lees meer

Volg ons