3 november 2017

Pic Me #4: Femke (21)

Heeeee (christen)singles, we hebben een fantastico idee voor jullie: Pic Me! In een aantal foto’s laat jij zien wie je bent en vervolgens kunnen alle (christen)geïnteresseerden jou een berichtje/openingszin/love letter sturen. Vandaag: Femke (21)

"Hallo, Ik ben Femke. Ik ben 21 jaar en woon in Burgum, dat ligt tussen Leeuwarden en Drachten. Zoals je daar kunt zien ben ik gek op voetbal en hecht ik veel waarde aan mijn vrienden en familie. God is voor mij een rots en beschermer. Ik kan altijd op Hem vertrouwen en ik mag weten dat Hij altijd voor mij zorgt en naar mij luistert."

Groetjes Femke <- (Klik op haar naam om een fb-berichtje te sturen)

Naast voetbal loop ik soms hard (hier net gefinisht met m’n broertje)

Op de trekker

Ik heb gelukkig niet twee linkerhanden

Ik pas graag op kinderen

Wil jij de volgende Pic Me zijn? Stuur dan vijf kneitersleuke/-gekke/interessante foto’s van jou door naar beamredactie@eo.nl en vertel wie je bent (Insta, leeftijd, woonplaats) plus wat God voor jou betekent!

Wie weet reageert jouw match made in digital heaven!

Volg ons