3 november 2017

NEW MUSIC: Single Rend Collective + Kerstalbum TobyMac

Het is weer vrijdag, dus Spotify stroomt vol met nieuwe (christelijke) muziek. Hier zijn de pareltjes van deze week, geniet ervan!

Rend Collective maakt nieuwe muziek!

Een single van het nieuwe - nog niet volledig gepubliceerde - album ‘GOOD NEWS’ van onze favoriete Ierse band Rend Collective! Waar eerder de single Rescuer (inclusief videoclip) verscheen, verschijnt vandaag dus Nailed To The Cross op Spotify. Wanneer het volledige GOOD NEWS album uitkomt, is nog niet bekend precies bekend, maar dit is waarschijnlijk in januari 2018. ZIN IN!

Videoclip vorige single 'Rescuer'

10 jaar (!!!) Francesca Battistelli

Francesca Battistelli brengt vandaag: ‘Greatest Hits: The First Ten Years’ uit. Intussen is Francesca 32 jaar oud en heeft ze ontzettend veel fijne, christelijke muziek uitgebracht. Ze heeft heel wat Grammy’s in ontvangst mogen nemen en komt nu (HOERA!) met een album waar al haar beste gouden deuntjes op verzameld zijn. Heerlijk luisteren!

PLUMB: 'God Help Me'

Tiffany Arbuckle maakte voorheen deel uit van de alternatieve rockband ‘Plumb’. Op een gegeven moment is ze solo verder gegaan, maar heeft ze de naam ‘Plumb’ aangehouden. Het was even geleden dat we van haar hoorden, maar met dit nieuwe album ‘God Help Me’ verrast ze positief! Ontzettend eerlijke en duidelijke songteksten ondersteunt met stevige drum, gitaar en violen waardoor ze zowel haar ‘alternatieve rockfans’ niet te kort doet én een nieuw ‘mainstream' publiek aanspreekt. Zeker het luisteren waard als je stevige muziek kunt waarderen!

Kerst met TobyMac

Altijd een feest als TobyMac nieuwe muziek uitbrengt. Er zijn heel veel samenwerkingen op dit nieuwe kerstalbum te vinden met onder andere Owl City en Jamie Grace. Op 'Light of Christmas' zijn heerlijke covers van bekende kerstmuziek en ook wat nieuwe nummers te vinden, die toch ook wel weer heel lekker klinken. Kerstmuts op en fijne Kerst alvast.

Volg ons op Spotify (BEAM) en blijf giga op de hoogte van alle veranderingen in het christelijke muzieklandschap. Is leuk. Groetjes!

Lees meer

Volg ons