17 november 2017

NEW MUSIC: 5(!) nieuwe nummers op Deluxe Album SKILLET

Vrijdag = nieuwe muziek dag! We struinen Spotify af op zoek naar de beste nieuwe (christelijke) muziek. Deze week weer prachtige vondsten.

Unleashed Beyond | Deluxe Edition - Skillet

Dit album bracht Skillet in 2016 al uit, maar deze Deluxe Edition heeft 5(!) nieuwe nummers en bevat ook remixes van Feel Invincible, The Resistance en Stars. Deze rockband bestaat uit christenen en spreekt met hun muziek ook heel veel niet-christenen aan: WIN WIN. Heerlijke gitaren + de stem van John Cooper = keihard genieten.

Into The Wild - Manic Drive

Deze Canadese rockband van broertjes Shawn en Michael Cavallo timmert al 10 jaar aan de muzikale weg. Met hun nieuwe album Into The Wild verblijden ze de wereld met 12 splinternieuwe nummers. Lekker weg te luisteren, veel meer radioproof dan hun eerdere nummers: Minder gitaren, meer dance.

Lift You Up - Ryan Stevenson

Lekkere single van Ryan Stevenson die al jaren muziek schrijft met en voor TobyMac, The Newsboys, Matt Maher en anderen. Dit nieuwe nummer heeft een lekkere beat en - zoals we van Ryan kunnen verwachten - sterke teksten. Je proeft een beetje TobyMac, maar toch is het anders: "We'll lift You up, cause You're never gonna let us down."

Volg ons op Spotify en blijf helemaal op de hoogte. Luister bijvoorbeeld de BEAM ROCK lijst of de BEAM WORSHIP lijst.

Lees meer

Volg ons