28 november 2017

KEN JE DEZE NOG: Kabouter Plop

BEAM stapt samen met jou de tijdmachine in om eens terug te kijken naar alle gekke, geniale, bijzondere, ontroerende en vooral MEMORABELE momenten uit onze christelijke kindertijd. Van zingen met Elly en Rikkert tot de pepermuntrollen uit elkaar scheuren in de kerk: alles komt voorbij. Ken jij deze nog?

Als kind keken we allemaal eindeloos naar onze vier favoriete kabouters. Iedere aflevering kwamen ze samen in Plops melkherberg (hoe graag wilde jij plopmelk en plopkoeken proeven?!) om waardevolle levenslessen te leren aan de hand van gebeurtenissen. De afleveringen waren maar kort: zo'n 5 minuten lang. Maar dat maakt het nog makkelijker om de hele serie nog eens lekker te binch-watchen. En het goede nieuws aan deze 'Ken je deze nog?' is: DE SERIE LOOPT NOG STEEDS! Maar om de nostalgie een beetje op te wekken speciaal voor jullie: De ALLEREERSTE aflevering van Kabouter Plop! 

 

 

Lees meer

Volg ons