Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
29 november 2017

HAHA: Koster heeft prachtige boodschap voor kerkinbrekers!

Afgelopen zondagavond is er ingebroken in de Bethelkerk in Lelystad. “Ik ben niet zo gauw bang,” vertelt koster Murre van de kerk. “Maar het hele gebouw is één grote ravage. De brandblusser en een fles wijn waren in een hoekje gesmeten. De gordijnen zijn stuk en er is een groot raam ingegooid met een tegel. De beamer en de computer zijn gestolen. Zelfs twee pakken koekjes zijn weg… Natuurlijk mogen ze altijd gratis in onze kerk komen, maar niet ’s nachts. Onze diensten zijn overdag.” Volgens de koster gaat het nog wel even duren om alles te herstellen. Daarom had de koster nog een klein, belangrijk advies voor de inbrekers. "Ze hadden beter een bijbel mee kunnen nemen. Daar staat precies in wat wel en niet mag in het leven. Dat bespaart een hoop gerommel."

Lees meer

Volg ons