Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
6 november 2017

For KING & COUNTRY huilt om schietpartij Texas #bidmee

In Texas zijn zondag 26 mensen doodgeschoten en twintig anderen verwond bij een kerk in het plaatsje Sutherland Springs (vlakbij San Antonio). De schutter stapte zondagochtend rond 11.20 uur uit zijn auto bij de kerk en schoot een aantal keren op het gebouw. Daarna ging hij naar binnen en beschoot hij de bezoekers van een kerkdienst.

Joel Smallbone, zanger bij de band For KING & COUNTRY, laat zijn tranen de vrije loop als hij via Instagram vertelt wat hij van het voorval vindt.  

De politie heeft de identiteit van de schutter nog niet bekend gemaakt. Na een achtervolging werd de dader dood gevonden. Ook is nog niets bekend over zijn motief. 

Lees meer

Volg ons