Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
4 oktober 2017

STELLING: Wel of geen dieren eten op Dierendag?

Extra aandacht, lekkers en misschien zelfs een cadeautje. Op Dierendag is niks te gek voor jouw trouw viervoeter, right? Toch zijn er ook veel dieren, zoals plofkippen en vleesvarkens, die geen aandacht krijgen.

Stichting Wakker Dier heeft daarom 4 oktober uitgeroepen tot Eet Geen Dierendag. Even een dagje geen vlees, om aandacht te vragen voor de slechte omstandigheden van de dieren die geslacht worden zodat we ze kunnen opeten. Bij BEAM zijn wij benieuwd wat jij daar van vindt.

Lees meer

Volg ons