30 oktober 2017

Pic Me #3: Robin (21)

Heeeee (christen)singles, we hebben een fantastico idee voor jullie: Pic Me! In een aantal foto’s laat jij zien wie je bent en vervolgens kunnen alle (christen)geïnteresseerden jou een berichtje/openingszin/love letter sturen. Vandaag: Robin (21)

Robin is opgegeven door zijn goede vrienden Florianne en Chris en gaf toestemming voor publicatie. CHATTEN MAAR!

"Zijn naam is Robin en hij is 21 jaar oud. Robin heeft 2 grote passies en dat zijn God en zijn muziek. Hij draait veel op Christelijke evenementen als DJ Roberto Rosso. Dat doet hij echt het allerliefst, Robin heeft een groot hart voor tieners en hen op een moderne manier van aanbidding dichter bij God brengen. Hij studeert Marketing, communicatie en evenementen in Zwolle. Robin woont in Hierden, een naast Harderwijk gelegen dorpje.

Tussen alle chaos met de muziek en evenementen is God alles voor hem. Hij houdt er van om naar de kerk te gaan en na te denken over het geloof. Hij houdt er ontzettend van om evenementen te bezoeken en te socializen. Robin is een gezellige levensgenieter!

Robin is als vrijgezel ontzettend gelukkig, maar ik denk dat een goede vrouw hem nóg gelukkiger kan maken. Hij kan met één hand de wereld aan, maar heeft iemand nodig om de andere vast te houden. Door zijn volle overgave aan God door middel van het bezig zijn met zijn passie zal het als vrouw niet makkelijk worden om hier tussen te komen, maar het is het proberen meer dan waard!"

Robin (<- Klik op zijn naam om een fb-berichtje te sturen)

DeeJay! (bij Soul Survivor)

DEEJAY! (bij BEAM Festival)

DEEJAYYYY! (bij Like Jesus)

Net voor het DJ'en. (bij EO Jongerendag)

PEACE UP SINGLES (bij Opwekking)

Wil jij de volgende Pic Me zijn? Stuur dan vijf kneitersleuke/-gekke/interessante foto’s van jou door naar beamredactie@eo.nl en vertel wie je bent (Insta, leeftijd, woonplaats) plus wat God voor jou betekent!

Wie weet reageert jouw match made in digital heaven!

Lees meer

Volg ons