Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
17 oktober 2017

NIEUWS: Het CDJA is BOOS op het CDA!

De jongerenpartij van het CDA (CDJA) is BOOS op Buma. In zijn partijplannen stond toch echt duidelijk dat het leenstelsel afgeschaft zou moeten worden en de basisbeurs terug moet komen. Het was een van de belangrijkste verkiezingspunten van de partij! Maar met het regeerakkoord dat nu op tafel ligt, lijkt dit een droom te zijn… Voorzitter van het CDJA, Lotte Schipper, vertelde hierover vanmorgen in de uitzending van WNL. Wat vinden jullie? Moet de basisbeurs terug of niet?

Lees meer

Volg ons