20 oktober 2017

NEW MUSIC: Kerstmuziek - het mag weer!

Spotify wordt overspoeld met nieuwe kerstmuziek en wij selecteren het beste voor jou! Casting Crowns, Hillsong Worship en Hannah Kerr brengen alledrie een heerlijk kerstalbum uit. Haal je neppe kerstboom van zolder, scoor kerstkransjes en luisteren maar!

It's Finally Christmas - Casting Crowns

Met de fantastische stem van Casting Crowns frontman Mark Hall klinkt alles goed. Op dit album prachtige covers van eeuwenoude nummers zoals 'O Holy Night' en ''What Child Is This', maar ook nieuwe muziek! Kerstmuziek is heerlijk en als het ook nog eens over Jezus gaat, kan het niet misgaan.

The Peace Project - Hillsong Worship

Hillsong staat al jaren bekend om prachtige nummers en steengoede kwaliteit. Dat bewijzen ze met dit album weer: alles klopt. Al het Hillsong talent heeft zich verzameld zoals Hillsong Young & Free frontman Aodhan Kind en UNITED's Taya Smith (die stem van Oceans). Veel bekende kerstnummers in een nieuw jasje die je gelijk mee kunt zingen en maar liefst 7 nieuwe nummers. Aanraderrr.

Emmanuel - Hannah Kerr

De 20-jarige Hannah Kerr houdt van Kerst. Vorig jaar bracht ze een kerstsingle uit en dit jaar doet ze er een stap bij met een heel album. Deze stelt niet teleur: Rustige nummers die je doen herinneren waar Kerst om draait, wisselt ze af met meer sassy nummers zoals: 'Have Yourself A Merry Little Christmas'. Heerlijk.

 

Volg je onze afspeellijsten op Spotify (BEAM) al? Elke week wordt er nieuwe muziek toegevoegd! Onder andere Rock, Dance, Worship, WorkOut en het mag weer: KERST! Veel luisterplezier :)

Lees meer

Volg ons