27 oktober 2017

NEW MUSIC: Ken jij deze christelijke artiesten al?

BEAM zoekt elke week druk Spotify af op zoek naar onbekende christelijke artiesten die wat ons betreft wel wat meer bekendheid verdienen. Deze week Beckah Shae, ICF Worship en Carmen Justice. Ga jij vaker naar ze luisteren?

Beckah Shae maakt nieuwe creaties

Beckah Shae timmert als christelijke artiest al even aan de weg en brengt nu haar nieuwe album uit. Zij is een van die artiesten die echt nieuwe dingen durft te proberen. Misschien heb je het al eens voorbij zien komen, maar zij is ook die vrouw die populaire popnummers 'verchristelijkt'. 

'Shape Of You' wordt 'I'll Worship You'

Sommige mensen vinden het verschrikkelijk, anderen vinden het verschrikkelijk leuk. Ik vind het vooral verschrikkelijk creatief. Deze creativiteit is ook terug te horen in haar nieuwe album: Scripture Snacks Vol. 3.

Worshipalbum van Zwitserse kerkband 'ICF Worship'

Zin om even lekker los te gaan? ICF Worship komt voort uit de lokale ICF Church in Zurich, Zwitserland. Met stevige gitaren, een lekkere beat en goede teksten is dit een prima live worship-album om een rondje mee te fietsen of huiswerk op te maken. 

Carmen Justice eerste soloalbum klinkt lekkerrrr

Carmen Justice is lang lid geweest van pop / rockband 1 Girl Nation. Dit jaar besloot ze het solo te proberen en ik moet zeggen, haar eerste album klinkt echt lekker! Lekker tempo, stevige beats (met soms zelfs wat dance invloeden) en de sterke stem van Carmen zorgen voor een prettig en pittig geheel. Wat denk jij?

Vergeet ons niet te volgen op Spotify (EOBEAM) voor meer muziek van christelijke artiesten.

Lees meer

Volg ons