Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
22 oktober 2017

Mormonen EINDELIJK aan de smartphone

Leden van de mormoonse kerk krijgen EINDELIJK toestemming om een smartphone te gebruiken. De kerk, die is opgericht in de VS, was tot nu toe erg ouderwets. In 2014 mochten alleen speciaal uitverkoren zendelingen een tablet mee. Vanaf nu mag bijna elke mormoon het voor ons zo vanzelfsprekende apparaatje mee op pad om mensen te bekeren. Helaas geen WhatsApp, geen Facebook en al helemaal geen Instagram. Op de mobieltjes die ze krijgen staan alleen apps die zijn ontwikkeld door de kerk zelf. Beetje jammer weer, kunnen ze nog steeds geen BEAM lezen... Wat zou jij doen als jouw kerk het gebruik van mobieltjes zou verbieden?

Lees meer

Volg ons