Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
17 oktober 2017

KEN JE DEZE NOG: Prinsen en Prinsessen

BEAM stapt samen met jou de tijdmachine in om eens terug te kijken naar alle gekke, geniale, bijzondere, ontroerende en vooral MEMORABELE momenten uit onze christelijke kindertijd. Van zingen met Elly en Rikkert tot de pepermuntrollen uit elkaar scheuren in de kerk: alles komt voorbij. Ken jij deze nog?

Gepresenteerd door de altijd veel te enthousiaste Ben Ketting blèrden we alle kinderliedjes stuk voor stuk mee met zo’n 300 kinderen die helemaal uit hun plaat gingen in het publiek. Waar zouden we het vandaag over gaan hebben? Als een soort hippe dominee verstopte hij iedere keer weer een Bijbels verhaal gecombineerd met een wijze les in de uitzending. Helaas stopte deze geweldige show in 2002. Gelukkig hebben we de beelden nog! ‘’Prinsen en Prinseeeessen…’’

 

Lees meer

Volg ons