Joram Kaat interview online Google
17 oktober 2017

Joram Kaat online: van telefoonnummer tot liefdesleven

In ‘Google-interview’ interviewen wij iemand zonder diegene ooit gesproken te hebben. Alles wat we vertellen, is (met de nodige research) online te vinden. Nadat we alle informatie verzameld hebben, vragen we het slachtoffer om een reactie. Deze week trappen we de rubriek af met de enige echte Joram Kaat.

Joram Benjamin Kaat is in 1994 geboren in Dordrecht. Hij speelde basketbal bij de Flax Field Fighters in Hendrik-Ido-Ambacht, waar hij als 9-jarige in een heel seizoen 2 punten scoorde. Aan de resultaten af te lezen was dit niet zijn grootste talent, maar gelukkig had hij een andere grote passie. Vanaf jonge leeftijd wist hij dat hij presentator wilde worden: “Het leek me op die leeftijd simpelweg mooi om voor een camera te staan en mensen te entertainen.”

Hij haalde zijn havo-diploma op evangelische school De Passie in Rotterdam en leek na het binnen harken van zijn propedeuse wel een beetje klaar te zijn met educatie. Al jaren bereidde hij zich voor op een carrière in de mediawereld want hij stuurde al van jongs af aan brieven en mailtjes naar alle mogelijke zenders en omroepen. Na jaren van aandringen vond hij gehoor bij de EO waar hij onder andere radio mocht maken, bij de EO is hij tot op heden niet weg te slaan.

Joram is groot fan van de band Mutemath:

En hij is ook maar gewoon een mens:

Jorams hele leven is online te volgen, op zijn liefdesleven na. Hoe goed we ook zoeken, we komen er vrijwel niets over te weten. Tot DIT moment een maand geleden. In zijn wekelijkse show op 3FM vertelt hij dat er een app op zijn telefoon staat die bijhoudt hoeveel uur hij op zijn iPhone spendeert. Die week was dat 35 uur en daar vond zijn vriendin wel iets van. Huh, vriendin?  

Er is ook erg veel bewijs te vinden dat Joram Kaat een - zoals hij zichzelf ook noemt op Instagram - 'gekke boy' is.

Verder zijn er online aardig wat privégegevens van Joram te vinden. Hij woonde in Amersfoort. Het volledige adres is te vinden, net als zijn toenmalige telefoonnummer.  

Joram, wat vind je ervan?

“Dit is echt heel erg leuk om zo te lezen! Dat basketbal verbaast me nog het meest, ik weet daar zelf bijna niets meer van, behalve dat ik inderdaad weinig scoorde. De andere dingen verrassen me niet, want die heb ik voornamelijk zelf gepost, maar het is wel gek om het nu zo onder elkaar te zien staan."

Liefdesleven

“Mensen denken dat ik heel veel deel op sociale media en dat doe ik ook wel, maar het wordt nooit heel persoonlijk. Mijn relatie is bijvoorbeeld iets waar ik niet veel over deel. Knap dat je net dit fragment hebt kunnen vinden, want ik denk dat dit de enige keer is dat ik hier zo publiekelijk over praat. Mijn vriendin is geen geheim, maar het is persoonlijk en ik heb geen behoefte om dit te delen.”

Spijt?

“Het enige waar ik spijt van heb is dat mijn voormalige adres en telefoonnummer online te vinden zijn. Hier leer ik van en dit pak ik een volgende keer anders aan. Verder vind ik het vooral erg leuk om dit op een rij te zien staan!”

Wil jij ook een Google-interview ondergaan? App (0686673700) of mail (beamredactie@eo.nl) ons je volledige naam en wie weet bellen we jou binnenkort voor een reactie op jouw Google-interview. 

Lees meer

Volg ons