Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
5 oktober 2017

"Ik werd ongesteld tijdens mijn stiekeme zwemdate"

In BEAM BIECHT kan je anoniem een brief aan je ouders sturen over iets dat ze nooit hebben geweten, maar je toch graag wil delen. Gedeelde smart is halve smart!

Lieve ouders,

Ik heb een keer stiekem met een jongen gedate en toen had ik mijn lievelingszomerjurkje aan. We gingen een fietstocht maken om uiteindelijk in een meertje te gaan zwemmen. Al tijdens het fietsen voelde ik: "NEE, ik ben ongesteld geworden!!" Bij het meertje aangekomen, ging ik naar de wc en zag ik dat ik ontzettend was doorgelekt en dat mijn ooh zo mooie jurkje een dikke, rode vlek vertoonde. Gelukkig had ik een soort van stranddoekding mee, en die heb ik toen maar over mijn jurkje aangedaan. Ik schaamde me echt dood, kon niet meer zwemmen en wilde al helemaal niet dat hele eind naar huis terugfietsen. Die jongen heeft overigens gedaan alsof zijn neus bloedde (haha), en er geen woord over gezegd. Eigenlijk vond ik dat nog meer awkward…

Dus als jullie je nog afvragen waar mijn lievelingsjurk is... die heb ik weggegooid.

Liefs,
R.

PS: Heb jij iets anoniem op te biechten aan je ouders? Stuur dan je brief naar [email protected] of app naar 06-83673700

Lees meer

Volg ons