Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
20 oktober 2017

HHK doet een boekje open over Halloween

Halloween is op 31 oktober. De Hersteld Hervormde Kerk (HHK) heeft een folder over dit griezelfeest gemaakt, bedoelt om ‘andersdenkenden’ van een weerwoord te kunnen voorzien. "Aangezien dit feest steeds populairder wordt, hebben wij de folder ‘Halloween onschuldig?’ ontwikkeld," laat de HHK weten. "In deze folder willen wij waarschuwen voor de duisternis, maar ook heen wijzen naar het Licht." Wat denk jij van Halloween?

Lees meer

Volg ons