Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
17 oktober 2017

Dit zijn jullie allergekste kerkverhalen

Ai, afgelopen zondag is in de dienst van de Nijmeegse Evangelisch-Lutherse gemeente een tas gejat. Een man kwam tijdens het slotlied van de dienst de kerk binnen, ging achterin zitten en maakte zich even later plotseling uit de voeten, inclusief tas. Helaas, zelfs in de kerk zijn je spullen niet meer veilig… #laffedaad BEAM stelde de vraag: Wat is het gekste dat jij in de kerk hebt meegemaakt?

1. Deurklink gejat

2. Donkere dienst

3. SICK

4. SIRIeuze schaamte

5. Kippenvel

6. Angsthazen

7. HAHA stoere watjes

Heb jij een mooi, ontroerend of hilarisch verhaal dat je met ons wilt delen? Stuur een mailtje naar [email protected] of WhatsApp naar het nummer 06-83673700. Vinden we tof!

Volg ons