Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
15 oktober 2017

Deze meiden zijn BOOS #freedomforgirls

Elke vijf minuten komt een leven van een meisje aan een gewelddadig einde. 1 op de 4 meisje trouwt al als kind. 130 MILJOEN meisjes gaan niet naar school. Zo maar een greep uit de schrikbarende feiten in deze video, die keihard viral gaat. Op het nummer 'Freedom' van Beyoncé laten meiden van overal op de wereld zien dat ze dat niet meer pikken. Afgelopen woensdag wat het al wereldmeisjesdag, maar BEAM vindt dat we hier ELKE dag mee bezig moeten zijn!

Lees meer

Volg ons