27 oktober 2017

De 8 meest ongemakkelijke momenten van BEAM'ers

Vlak voor je crush in de hondenpoep stappen, met wc-papier uit je broek hangend een hele dag door school lopen, of voor het oog van honderden reizigers onderuitgaan op de trappen van het station. Allemaal heel ongemakkelijk, maar wat onze BEAM’ers toch hebben meegemaakt… Lees hier de meest ongemakkelijke momenten die jullie ingevuld hebben in de maandagpoll!

Wie de schoen past...

‘’Mijn meest ongemakkelijke moment was toen ik in een schoenenwinkel een schoen paste en vervolgens de schoen niet meer uit kreeg. De verkoopster moest hem voor mij uittrekken, haha.’’ – Maartje (18) 

Vreemde luchten

‘’Het was gigantisch rumoerig in de klas. Op hetzelfde moment begon er een flinke hoop lucht zich naar de uitgang van mijn darmen te bewegen. De kramp in mijn darmen was niet te harden. ‘’Oké, nu of nooit,’’ dacht ik en met een daverend gerommel kwam de lucht van onderen naar buiten. Precies op het moment dat de leraar de klas stil had gekregen...’’ – Kees (18) 

De laatste persoon die je in jouw wc-hokje wilt zien...

‘’Ik was op mijn werk een keer vergeten het toilet op slot te doen en wie kwam er toen binnenlopen? Mijn baas… #gênant’’ – Jordan (23)

Bidden voor de ouderen

‘’Een keer werd er gevraagd of een tiener voor de 65+'ers van onze kerk wilde bidden. Ik bid nooit voor een grote groep, want ik schaam me daar altijd te erg voor. Maar deze keer stond ik toch op en zei: ‘’Heer, wilt U ook bij de laatste levensjaren van de oudere mensen in onze gemeente zijn?’’ Nou ja, het kwam er wat slechter uit dan de bedoeling was…’’ – Emma (17) 

Op de kop

‘’Ik deed een handstand terwijl mijn trainster mij hielp. Opeens liet ik een keiharde scheet terwijl ik op de kop stond, oeps...’’ – Jedidja (14)

Verkeerde huis...

‘’Op weg naar een verjaardag van een vriend hadden we niet het huisnummer van zijn adres, maar alleen de straat. Nou waren we er al eerder geweest, maar alle huizen leken op elkaar. Vol overtuiging liepen we door de achterdeur een huis in. Midden in de woonkamer kwamen we er pas achter dat dit het verkeerde huis was, en dat we een blok verder moesten zijn.’’ – Daniëlle (20)

Van je broer moet je het hebben!

‘’Ik werd aangehouden door de politie voor controle. Mijn broer had al gezegd dat mijn 3e remlicht het niet deed. Dit zei ik ook tegen meneer agent. Bleek ik helemaal geen 3e remlicht te hebben. Meneer agent hard zuchten en zei dat meisjes geen verstand van auto's hebben...’’ – Mirjam (25)

Ongemakkelijke date

‘’Ik was met een jongen op date. We waren in Utrecht om een gezellige middag te shoppen. Toen we door de stad liepen waren we in gesprek en ik lette totaal niet op de weg waar ik liep. Toen ineens liep ik tegen een paaltje op en hing ik zo over dat paaltje heen. Ik schaamde me kapot! Maar als ik er nu aan denk moet ik zo hard lachen, wat zal het er stom uit hebben gezien. Mijn date kon ik er ook om lachen, wat hebben we een lol gehad.’’ – Gerjanne (20) 

Was jouw meest ongemakkelijke moment ooit nou VEEL ERGER? Horen we graag! WhatsApp naar 0683673700

Volg ons