Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
25 september 2017

ZO ONTROEREND: Man ziet voor het eerst kleuren!

Deze man barst in tranen uit wanneer hij voor het eerst kleuren ziet! Over de hele wereld zijn minimaal 1 op de 12 mannen en 1 op de 200 vrouwen kleurenblind. Zo’n bril, de Enchroma bril om precies te zijn, kan dus eigenlijk wel heel handig zijn. Helemaal omdat kleurenblind zijn heel gevaarlijk kan zijn, zoals in het verkeer bij het onderscheiden van verkeersborden. Je zult wel even moeten sparen, want voor ongeveer 300,- heb je zo’n creatie in huis!

Volg ons