Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
14 september 2017

TWIJFEL: "Welke regels van de Bijbel zijn belangrijk?"

Christelijk opgevoed worden is iets om heel blij mee te zijn - Thank You Lord! -, maar het garandeert op geen enkele manier een twijfel-vrij geloof. In deze rubriek whatsappen we met BEAM’ers over hun grootste geloofstwijfels. Vandaag legt Sanne (17) haar twijfels op tafel.

Twijfel jij ook? Je bent niet de enige! Deze hele week hebben we het over twijfel, laat ons weten wat je denkt! (0683673700 of [email protected] )

Lees meer

Volg ons